Cine suntem

Despre noi

Oferim servicii integrate de proiectare de arhitectura si inginerie pentru o gama larga de tipuri de proiecte de constructii.

Desi suntem o firma tanara, ne mandrim cu varietatea proiectelor pe care le-am dus la bun sfarsit. Expunerea si experienta acumulata fac din noi echipa care poate rezolva probleme tehnice si comerciale complexe in ciuda constrangerilor prezente in orice proiect.

Aceasta calitate, pentru care suntem apreciati in randul clientilor nostrii (troubleshooting), vine dintr-o abordare holistica a proiectelor in care managementul de proiect joaca un rol principal.

Viziunea noastra

CDS aspiră să înțeleagă mai întâi nevoile clienților și comunităților implicate în fiecare proiect. Aplicăm apoi expertiza noastră de sinteză pentru a aduce în realitate fiecare element arhitectural.

Dorim să inspirăm industria de arhitectură și proiectare pentru a pune la îndoială status quo-ul prin modelarea celui mai bun sine.

Misiunea noastra

Scopul nostru final este de a deveni o platformă internațională pentru un design integrat și durabil. Ne propunem să livrăm un produs finit de calitate superioară printr-o colaborare centralizată cu clienții noștri. Dacă designul este rezultatul, atunci strategiile corecte, obiectivele de creștere și așteptările concrete sunt instrumentele de baza.