Cine suntem

Despre noi

Suntem o echipa multi-disciplinara compusa din manageri de proiect , arhitecți, designeri, ingineri proiectanti de structuri care lucrează împreună pentru a face posibila abordarea integrata a serviciilor de proiectare. CDS, este responsabilă pentru unele dintre cele mai avansate clădiri și spații publice, din perspectivă tehnică din tara Abordarea noastră se bazează pe colaborare, iar echipa noastră a adus împreună specialiști din toata tara. Suntem încrezători că putem aplica la nivel local expertiza dobândită, întrucât lucrăm printr-o rețea de celule creative.

Viziunea noastra

Provocările urgente sociale și de mediu pun mai mult accent pe soluțiile de inginerie decât oricând. De aceea, convingerea că arhitecții și inginerii trebuie să lucreze împreună este parte integrantă a culturii noastre. Ne permite să ne concentrăm energiile și să folosim resursele înțelept.

Clientul CDS va avea avantajul planificarii optimizate a proiectului, controlul costurilor,, durata de implemnetare imbunatatita , riscuri scazute si nu in ultimul rand, multa flexibilitate .

Misiunea noastra

Înțelegând ceea ce este posibil, putem realiza ceea ce pare imposibil. Împreună, putem modela viitorul, aplicând creativitatea și tehnologiile emergente pentru a proiecta clădiri care anticipează noi moduri de a trăi, a munci și a învăța.